21 Nisan 2013 Pazar

SELÜLİTLERLE MÜCADELE DOSYASI-İKİ UCUZ YÖNTEM!

Yağlarla İncelme!

Günaydın, yepyeni bir haftaya merhaba dediğimiz bu günde, selülitle mücadele yazılarıma kaldığım yerden devam ediyorum. Bu gün size oldukça ucuza maledebileceğiniz iki yöntemden bahsetmek istiyorum. Aslında herikiside aynı şey sadece biri diğerinin içerik olarak biraz daha kapsamlı olanı:)

Daha önceki yazılarımdada belirttiğim gibi, dolaşım bozukluğundan kaynaklı selülit sorununa ,masaj lenf drenaj etkisi gösterip oldukça iyi geliyor. Bununla birlikte size önereceğim iki yöntemde denenmiş faydaları kanıtlanmış, selülit kremlerine alternatif,onlara yığınla para ödemektende kurtaran yöntemler;)

Birincisi aktarlardan çok ucuza temin edebileceğiniz biberiye yağıyla yapılan masaj. Temiz cilde (yosun sabununu mutlaka kullanın) biberiye yağıyla masaj yaptıktan sonra, streçfilmle masaj yaptığınız bölgeyi sarın. Eğer yapabiliyorsanız (bu etkiyi ikiye katlayacaktır) yürüyüş yapın ve bol su için. Düzenli olarak hergün, 3 hafta devam edin.

Diğer yöntemde aynı olmakla birlikte içerisine koyulan yağlar daha çeşitli. Özellikle Ender Saraç'ın tavsiye ettiği bu yağ karışımıyla 3 hafta içerisinde sonuç  almak mümkün. E ne duruyoruz ozaman değilmi? Havalar öyle demesede, takvime bakarsak yaza çok az bir vaktimiz kaldı, çabuk olmakta fayda var..

Hazırlanışına gelirsek;

Malzemeler: * 1 tatlı kaşığı susam yağı * 10 damla kekik yağı * 5 damla biberiye yağı * 10 damla portakal yağı. Hepsini bir kapta karıştırıp, yine sorunlu bölgelere ve temiz cilde dairesel hareketlerle çok sert olmayan bir masajla uygulayıp, streçfilmle sarıp yapabildiğimiz kadar yürüyüş /spor yapıyoruz. Yine bol su tüketmeyi unutmuyoruz.

Ben bir süreliğine  biberiye yağı+spor denemeye karar verdim. Yosun sabunumu, kabak lifimi ve biberiye yağımı aktardan aldım. Bu akşamda uygulamaya başlıyorum. Umarım düzenli yapabilirim, istikrarlı olursam yaza kadar yüz güldürücü sonuçlar alacağıma eminim. Hadi bakalım hepimize kolay gelsin:)

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder