19 Nisan 2013 Cuma

SELÜLİTLERLE MÜCADELE DOSYASI-KREMLER!

Avon/Nivea/Elancly

Cumaydinnnn:)) Bakın yine geldi haftasonu, sizlerde benim gibi cuma severlerdenmisiniz:)) Şimdiden herkese gönlünce geçirebileceği şahane bir haftasonu dilerim..

Gelelim selulit dosyamizin bu haftaki son konusu olan, selulit kremlerine. Arkadaşlar haricen kullanılan hiçbir ürün (jel, krem, yağ vs.) selulitleri iyilestiremez. Kremlerden boyle bir mucize beklemek sadece fazla iyi niyet göstergesi olur:)) Ama gercek olan birsey varki masajlarla birlikte duzenli selulit kremi kullanmak beraberinde yapilan diyet ve sporla birlikte cok daha kısa surede sonuca ulasmamizi sağlar;) Genel olarak tüm selulit kremleri sabah/aksam temiz cilde masajla birlikte uygulandiginda 2 haftanin sonunda cilt tonunda duzgunlesme, sikilasma ve portakal kabugu gorumununun azalmasini sağlıyorlar. Benim favorilerimden 3 ürünü bugun sizlere tanitip tavsiye edecegim;)

Birinci favorim, avon kataloglarinda herzaman bulunmayan "Avon Lazer Shape". İçerisinde hem jel hem kremi bir arada bulunduran bu kremi sabah/aksam duzenli kullanmak sart. Neden seviyorum? Hem cilt tonunu duzgunlestirip selulit goruntusunu duzeltmeye yardimci oluyor hemde ayni zamanda sıkılastirma etkisi var. Bir taşla iki kuş yani;)

İkinci favori urunum" Elancly Cellulite Offensive". Seviyorum çunki 14 gunde 2-3 cm incelmeyi vaadediyor ve bence basariyorda;) gunde sadece 1 kez surmenin yeterli olmasida benim icin buyuk avantaj!

Uçuncu favori urunum "Nivea good-bye cellulite". Niveanin sikilastirici vucut kremlerinide cok seviyorum. Bu urunun artisida masaj gerektirmemesi.

Yalniz soyledigim gibi arkadaslar , bu kremlerden mucizeler beklememek gerektigini unutmayalim. Bol su icelim, bol bol yuruyelim, spor yapalim. Üç beyazdan uzak duralim, yediklerimize dikkat edelim;) Bu tür ürünleri sadece amacımıza giden yolda bizlere yardımcı olacak birer araç olarak kullanalım;)

Bu haftalık bukadar, gününüz güzel geçsin!
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder