26 Şubat 2013 Salı

Sudocrem

Merhabalar:) Bu gün size geçen yaz merak edip aldığım lekelerim için bisüre düzenli kullanıp sonra unuttuğum ,geçenlerde ayağımın çaydanlıktan damlayan sıcak suyla yanmasiyla dolaptan bulup tekrar kullanmaya başladığım bir kremden bahsedeceğim;) Sudocrem, aslında eczanelerde satılan bir pişik kremi:) Ama öyle bildiğiniz pişik kremlerinden değil, çok marifetli bir krem. Yüzeysel yanıklara, pişiğe, ciltte oluşan kızarıklıklara çok iyi gelmesi dışında (bunlar tarafımca onaylanmıştır), sivilcelere,güneş lekelerine , egzamaya ve yatak yaralarınada çok iyi geldiği söyleniyor. Ben geçtiğimiz yaz göz çevremde oluşan (her yaz olur malesef) güneş lekelerim İçin almış fakat düzenli kullanmamıştım.
Demet Akalın kendi twitter hesabından güneş lekelerinden bu kremle kurtulduğunu yazmıştı benden söylemesi:) Gramajı az görünsede oldukça yağlı ve yoğun bir yapida oldugundan çok uzun süre kullanılabilir ben hala bitiremedim. Fiyatıda gayet makul, bence her evde olması gereken çok işlevli bir ürün, tavsiye ediyorum;)
Sevgiler..





20 yorum:

  1. bunu okumak iyi geldi. geçtiğimiz hafta yüzümde çıkan sivilcelerle epeyce oynamış hatta yara yapmıştım. doktorun verdiği madecassol isimli krem yaralarıma iyi geldi ancak kızarıklıklarım için aynı şeyi söylemem mümkün değil. bu kremi bugün alıp kullanmaya başlamak istiyorum. bendeki etkilerini de buradan bildiririm sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çok forumda mucize krem seklinde anılıyor, umarım seninde işine yarar, şifa olsun cnm;)

      Sil
  2. Aa bizim vazgecilmez pisik kremimiz meger ne marifetliymis hemen deneyecegim bacagimdaki gecen sene kizgin yag dokulen lekeme.

    YanıtlaSil
  3. Aa bizim vazgecilmez pisik kremimiz meger ne marifetliymis hemen deneyecegim bacagimdaki gecen sene kizgin yag dokulen lekeme.

    YanıtlaSil
  4. Aa bizim vazgecilmez pisik kremimiz meger ne marifetliymis hemen deneyecegim bacagimdaki gecen sene kizgin yag dokulen lekeme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen vazgeçme olurmu;) lekeler için uzun bir süre düzenli kullanmak gerekiyormuş çünki

      Sil
  5. Sivilce yada aknelerde ne kadar kullanılması lazım bir haftadır kullanıyorum ama sonuç alamadım

    YanıtlaSil
  6. Sivilce yada aknelerde ne kadar kullanılması lazım bir haftadır kullanıyorum ama sonuç alamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu tür ürünlerin hiçbirisinde 1 günde 1 haftada 1 ayda sonuç alamazsın cnm. Kısa vadede sonuç vermez, uzun süre kullanmak gerekir. sivilce tedavisi için doktora gittiğinde verdiği ilaçları bile enaz 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor fayda elde etmek için, biraz sabır.. İnş işe yarar cnm, ben sivilce için kullanmadım umarım senin derdine deva olur;) sana Garnierin yüz yıkama jeli (yazılarım içinde var) ve eritretin (3 ay) tavsiye edebilirim cnm, eğer sivilcelerin yoğunsa.

      Sil
  7. gerçekten harika ben kullanıyorum daha 2 gün oldu ama sivilcelerime iyi geldi herkese tavsiye ederimm :)

    YanıtlaSil
  8. gerçekten harika ben kullanıyorum daha 2 gün oldu ama sivilcelerime iyi geldi herkese tavsiye ederimm :)

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilce izleri özellikle derin çukurlaşmış izler böyle basit kremlerle geçmez neyazikki. Sadece biraz görüntüsünü hafifletebilirsiniz. Bu durumu bukadar problem yapmayin, psikolojik destek alın çok olumsuz şeyler yazmışsiniz. Günumüzde dermabrazyon, kimyasal peeling, lazer ile cilt soyma yöntemleri ile gayet başarılı sonuçlar alınıyor. Bu yöntemleri araştiratak deneyenilirsiniz. Sağlikli günler dinlerim.

      Sil
    2. Saol yorumun icin bunlari yazdim sadece belki iyi ilac onerisi veririsiniz diye sadece takintiliyim.

      Sil
  10. Merhaba yine ben 15 yasindayim 1-5.sene once sivilxelerle tanistim. Onlar gecti derken doktor vb.
    Izleri kaldi 8aydir gecmuyor dermotoji dokytoruna gidiyorum krem yazip feri yolluyor. Bu krem ise yararmi cukur izlerim yok kirmizi sivilxe izleri. Yardimci oluesan

    YanıtlaSil
  11. cilt lekelerinize iyi geldimi

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Slm bnm çok yaqli bir cildim war ve sürekli sivilceler den siyah noktalardan kurtulamiyorum bu kremi almayi düşünüyorum ve yaqli ciltler nasıl kullanmalı ve gündüz sursem kaç saat beklemeliyim kisacasi nasıl kullanmaliyim lütfen yardimci olurmusunuz yaqli ciltler nasıl kullanmalı

    YanıtlaSil
  14. Slm bende gül hastalığı var iyi gelirmi

    YanıtlaSil
  15. Yüzüme sürsem yağlandırır mı

    YanıtlaSil