19 Şubat 2013 Salı

Kuruyan Çatlak Dudaklar!

Merhabalar herkese, bu sabah size hasta yatağımdan yazıyorum bu postu malesef:( Bu hafta pek buralarada uğrayamayacağım busebepten sanıyorum. Benimle birlikte kuzumda hasta çünki. Anne-oğul aynı anda hasta olmak neyazıkki kabus gibi:(
Hazır bukadar hastayken, benim özellikle kış günlerimde kurtarıcım olan Nivea ın dudak nemlendiricilerinden bahsetmek istiyorum sizlere. Özellikle kışın ve geceleri (sanırım kaloriferlerinde havayı iyice kurutmasıyla) dudaklarım kuruyup neredeyse paramparça oluyorlar. Hastaykende ateşin etkisiyle dudaklarım daha da korkunç bir hal alıyor malesef:( Fakat benim bununla başedecek yardımcılarım var.Hepimiz zaman zaman kullanırız dudak nemlendiricilerini. Bende pek çok markanın nemlendiricisini kullanmış biri olarak Nivea dan iyisini görmedim. Genel olarak vucut nemlendiricilerinide çok başarılı bulurum Nivea nın. Ben son zamanlarda fruity shine serisinin strawberry (çilek) ve pink guava (tropikal bir meyve) sını kullanıyorum. Nemlendirme, dudak kuruluğu ve çatlak oluşumunu engellemenin yanında, hafif renkde veriyor dudaklara. Çilekli olan hafif bir kırmızılık, pembe guava meyveli olanıda çok hoş bir pembelik veriyor. Görsellerdede göreceğiniz gibi:) Uzun lafın kısası iyibir dudak nemlendiricisi arıyorsanız benim tavsiyem Nivea;)
Dip not; blistex inde bir çok ürününü denedim ve hiçbirini sevmedim.
Herkese sağlıklı günler diliyorum..
Sevgiler..





9 yorum:

  1. bende bunları kullanıyorum dudaklarıma çok iyi geliyor heleki bu aylarda:)nemlendirmesinin yanında çok hoş doğal bir renkte veriyorlar.
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle yorumlar gelince doğru ürünleri tavsiye etmenin haklı mutluluğunu yaşıyorum:) teşekkürler cnm, yorumun için;)

      Sil
  2. öncelikle her ikinize çook geçmiş olsun. tez zamanda şifa diliyorum canım. bu arada kesinlikle haklısın. bende aynı memnuniyetlilikle kullanıyorum. Tavsiyelerini ilgiyle takip edip tedarik etmeye devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel hepimiz memnunuz demekki:) çok teşekkür ederim cnm inş biran once iyilesiriz kabus gibi boyle malesef:(

      Sil
  3. geçmiş olsun.kendine ve oğluşa iyi bak

    YanıtlaSil
  4. çok çabuk eriyor! nasıl çözüyorsunuz bu sorunu..tüp şeklinde olanı kullanmaya başladım ama onda da meyve kokusu yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çabuk eriyor derken cnm? Ben hic oyle bir sorunla karsilasmadim. Stick rujlar kadar sert bir yapida degil ama dagilma, erime gibi bir sorun olmadi bende

      Sil
    2. özellikle yaz mevsiminde çantamda taşıyamıyorum ben emir gül.aşırı yumuşuyor ve kullanırken yamuluyor. eve dmndüğümde buzdolabına koyuyorum ama yanımda taşıyamıyorum. en sevdiğim ürünlerden olduğu için epey dert ettim bu konuyu:)

      Sil