4 Şubat 2013 Pazartesi

Golden Rose Jolly Jewels:) Bonibon Tırnaklar!

Merhabalar herkese:) Dolu dolu geçen bir haftasonundan sonra, sıkıcı bir pazartesi sabahını umarım benim bu postum neşelendirir biraz:)
Haftasonu Bayrampaşa Forum İstanbulda Golden Rose shopla karşılaştım, karşılaştiğımada nasıl memnun oldum anlatamam:)Çeşitli kozmetik bloglarında sıkça karşılaştığım ,golden rose un yeni serisi olan jolly jewels ojeleri hiçbir gratis ve watsons mağazalarında bulamamıştım çünki. Görür gormez hemen iki rengini aldım ve aksam da sürdüm:) simli ojeleri zaten sevmem ama bunun goruntusu simli oje gibi değilde desenli oje gibi;) Tirnaklarimin kucuk birer bonibon kutusu gorüntüsüne bürünmelerine bayıldım:) Henüz sadece mavi-kirmizi simli olanini denedim, şeker pembesini sonraya sakladim:) onuda surer surmez sizlerle paylasirim. Nasil surdugume gelirsek, ben flormarin klasikleşmiş 319 unu baz olarak kullandim. Uzerine tek kat golden rose u sürdüm. Tek katin yetersiz geldigi yerlerede ikinci bir kat daha geçtim.Nasıl sizcede çok şirin gorunmuyorlarmı? :)

Sevgiler..





4 yorum:

  1. sipariş vermek lazım. çok güzel görünüyorlar. tek renklilikten uzak kalmak arada iyi gelebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevecegine eminim;) keske tirnaklarimi yeni kesmiş olmasaydim ozaman cok daha guzel duracakti. Ben çok sevdim bu ojeleri hem çok guzel gorunuyorlar hem çok eğlenceli;)

      Sil
  2. Şeker gibi görünüyorlar ;)

    YanıtlaSil