16 Ocak 2013 Çarşamba

Kuru Taranmayan Saçlar İçin!

Merhaba arkadaşlar. Bu gün bir süre önce alıp kullanmaya başladığım bir saç ürününü tanıtmak istiyorum sizlere. Denemeden, memnun kalmadan burdan paylaşım yapmak istemediğimden, aldıktan sonra bir süre bekledim. Down under naturalsın durulanmayan Argan Yağlı Sıvı saç kremi.. Bu markanın pek çok ürününü severek kullanıyorum zaten burada ve burada yazdığım gibi.. Yapısı gereği aşırı kuru saçlarım var ne yazıkki:(

Boya,röfle,fön vs.derken zaten kuru olan saçlarımı iyice kuruyor. Saç uzatmam neredeyse imksansız bir hal alıyor. (Üzülerek söylüyorumki senelerdir saçlarım hep aynı boyda uzatmaya çalışmama rağmen) Bir sürü ürün kullanıyorum, arada yağlarla vs.bakımlarda uyguluyorum. Bakımlar kesinlikle sonuç veriyor ama tek bir şartla düzenli yapıldığında.. Hepimizin hayat koştuması içinde böyle bakımlara ayıracak zamanları çok kısıtlı biliyorum. Bu yüzden pek çoğumuz pratik ve işe yarar ürünler arayışındayız. Bence bu ürün tamda onlardan biri. Banyodan sonra havluyla suyu alınmış saçlara püskürtüp tarıyoruz. Kesinlikle tarama işlemini çok daha kolay hale getiriyor, diğer bir artısıda saçları yumuşatıp daha parlak bir görüntü vermesi. Benim için bir diğer avantajıda saçlarımdaki kabarmayı elektriklenmeyi minimuma indirmesi :) Zaten argan yağını serum olarak kullanıyorum, her banyodan sonra saç uçlarıma mutlaka sürüyorum ( kırıklarımı azalttığı bir gerçek). Kullanmaya başladığımdan beri saç uçlarım çok daha düzgün görünüyor:) Hangi ürünü kullandığımı merak eden arkadaşlar buradan bakabilirler. Fakat serumlar saç uçlarını kırıklardan korusada, saç taramayı ne yazıkki kolaylaştırmıyorlar. Down under naturalsın durulanmayan argan yağlı sıvı saç kremi sayesinde saçlarımı çok daha kolay tarayabiliyorum artık. Ben denedim ve çok memnun kaldım, sizlerede tavsiye ediyorum.

Herkese pırıl,pırıl,sağlıklı,upuzun saçlar..
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Bioblas ın sıvı saç kremini kullanıyorum ve çok memnunum. saçımın elektriklenmesni önlediği gibi günlük bakımını sağlamada da birebir. asla vazgeçmem.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada ayrı bir öneri evde kendi saçını kendisi boyayacaklar için önerdiğim tek ürün Bioblas color&more. her rengi mevcut ve içerisindeki muhteşem iksiri sayesinde de saçların bakımını sağlayarak dökülmelerini öenlüyor. Şu ana kadar kullabdığım en iyi marka ve ürün.

    YanıtlaSil