30 Ocak 2013 Çarşamba

TÜTÜ YAPIYORUZ:)

Merhabalar herkese:) Bu post küçük prensesler için:) Kızı olan şanslı anneler, dikmeden meleklerinize evde kolayca kendiniz tütü etek yapabileceğinizi biliyormuydunuz:) E bilmeyenler buraya ozaman;) Benim küçük bir prensim var, bu sebeple malesef o rengarek cicili bicili giysileri uzaktan sevebiliyorum. Yakın bir arkadaşımın dünyalar tatlısı prensesi için elbirliğiyle bir tütü yaptık. Yapımı çok çok kolay. Malzemelerimiz;
Tül (metresi 1-2 lira arasiymiş)
Kurdele
Makas
Evet hepsi bu:) inanmak zor ama bukadarı yetiyor. Tabi sonradan tütünüzü süslemek ilaveler yapmak size,zevkinize ve hayal gücünüze kalmış. Tulleri eni 3 parmak, boyu ( yapacaginiz tutunun boy olcusu size ve cocugunuzun boyuna kalmis biz 1,5 yaş icin 30 cm kestik)
Sonrasi kurdeleyi bir sandalye yada herhagi bir yere (bir ansiklopedi olabilir) baglayip tek tek kurdeleleri birbirinin icinden gecirip düğüm atiyoruz. Hepsi bu! Biz kısıtlı bir zamanda bukadarini yapabildik, siz isterseniz tulleri cicekler boncuklar vs.lerle susleyebilir beline firfirli lastiklerden dikebilirsiniz. Kolay gelsin:)
Sevgiler..







2 yorum: