13 Ocak 2013 Pazar

Yeni Cici Kolyem:)

Cumartesi gunu hava muhalefetine rağmen Eminonune, Marputçular Han a gidebildim. (Oldukçada keyifli bir gündü) İtiraf edeyim gitmeyeli baya zaman olmus, ne alacagimi bilemedim:) Biraz bilinçsizce ve abartılarak yapılan bir alısverisin dayanılmaz hazzından sonra, ilk kolyemi yapmaya başladım. En sevdigim renklerdir herzaman, kırmızı ve tonları ile siyah. Bende en sevdigim renkleri kullanarak yaptım yeni kolyemi. Neler kullandım;
Siyah ve kırmızı floş ip, 3 boy siyah, gumus, ve altin rengi zincir, ince mumlu ip, bordo ve siyah taşlar, zincir, pense vs.

Önce siyah ipi esari ve gumus renkli zincirlerin arasindan gecirdim. Sonra siyah ve gumuş rengi olan zincirleri birlestirmek icinde kırmızı ipi kullandim. Sari zincire, bordo ve siyah taşları siyah mumlu iple dizdim. En son ince zincir, acma kapama aparati (bunlarin isimlerini bilmiyorum) takarak kolyemi bitirdim. Bence şahane oldu, siz ne dersiniz?

Yapmak isteyenler icin detayli anlatmaya calistim, resimlerinide ekledim. Yok Aysegul ben bununla uğrasamam ama cokda beğendim diyorsanız irtibata geçin göndereyim;)










7 yorum:

  1. çok güzel gerçekten :))

    YanıtlaSil
  2. emeğine sağlık canım, çok şık duruyor

    YanıtlaSil
  3. malzemeler bakınca ne olacak bu dedım
    ortaya cıkan sey cok guzel ozellıkle gomlek ustunde
    Ellerine Sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok tesekkur ederim guzel yorumlariniza:)

    YanıtlaSil