16 Ocak 2013 Çarşamba

İnci ve Zincir Detaylı Son Yaptığım Kolye (DIY)

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar kendimi bu kendin yap projelerine vermiş durumdayım. Hemen hemen her akşam yeni bir kolye yapımına başlıyor, inatla bitirmedende birakmıyorum elimden :) İşte buda onlardan biri. Umarım beğenirsiniz, şahsen ben kendilerine ilk bakışta vuruldum :)

Kullandığım malzemeler;

İnci boncuk, gül kurusu metalik boncuk, açık gül kurusu damla boncuk,çiviler, kalın gümüş kaplama zincir,kalın gold görünümlü zincir, ince gümüş kaplama zincir, halka, kapama, pense vs.

Herzamanki gibi yapmak isteyen arkadaşlar için resimlerini ekliyorum. Resimlerdende anlaşıldığı üzere, iki büyük boy zincirin arasına inci ve gül kurusu boncukları çivi yardımıyla geçiriyoruz. En son iki zinciri bir halka yaradımıyla birbirine tutturup, ince zincirin ucuna taktığımız kapama aparatlarıylada (bu takı yapımında kullanılan malzemelerin isimlerini bilmediğimden kendimce uydurmuş olduğum bir isimdir ) kolyemizi bitiriyoruz :) Herzaman olduğu gibi, beğenip denemeye üşenenler benimle irtibata geçebilirler;)

Sevgiler..









9 yorum:

  1. bitmiş hallerine bayılıyorum, ellerin dert görmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana tek beğenen ben degilmisim diyorum guzel yorumlarızı okuyunca:) Ugrasmak biraz zaman aliyor bazen hayal ettigin kafanda tasarladigin seyi yaparken husrana falan ugruyorsun ama eninde sonunda ortaya guzel seylerde cikiyor. Guzel bir ugras, mutlaka denemelisin;) opuyorum, sevgiler..

      Sil
  2. çok şık olmuş cidden inciyle zincir birleşimini ben de çok severim ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  3. cok guzel gorunuyor ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim cnm;)

    YanıtlaSil
  5. Şahane olmuş, elinize sağlık..

    YanıtlaSil