9 Ocak 2013 Çarşamba

Doğal İçerikli Şampuan Tavsiyesi!

Herkese selam arkadaşlar!

Bu gün kullanıpta memnun kaldığım şampuanımı tanıtmak istiyorum sizlere. Çok kuru ve hassas bir saç derim var neyazıkki. Özellikle kış aylarında kuruluk artıp, kaşıntı problemleride oluşturuyor. Saçlara zarar vererek aşındıran sülfat, tuz ve diğer zararlı kimyasallardan bu aralar uzaka durmak istiyorum. Ne yazıkki market şampuanlarının hemen hemen hepsi bu içeriklere sahip. Ben buaralar %98 bitkisel içerikli olan bambu ve soya proteinleri içeren, sodyum-sülfat ve paraben içermeyen Down Under Naturel's ın NUDE adlı şampuanını kullanıyorum. Sizlerde doğal şampuan arayışı içerisindeyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben saç kremiyle birlikte aldım fakat şaçlarımdaki aşırı kuruluk, ve yıpranmadan dolayı saç kremi bende yetersiz kaldı. Eğer çok kuru, taranmayan saçlara sahip değilseniz bence kreminide gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bence en büyük dezavantajı ürünün şişesi. Hiç kullanışlı ve pratik değil, özellikle şampuanı yarıladığınızda tekrar sıkmak nereyse işgence halini alıyor, ben ters çevirerek kullanıyorum kendimce böyle bir çözüm buldum :)

p.s. Brezilya fönü yaptıran (yada yapan) arkadaşlarda gönül rahatlığıyla bu şampuanı kullanabilirler!


SEVGİLER..

4 yorum:

  1. Bende saçlarımın hem kuru ve kıvırcık olmasından dolayı çok zorluk çekiyorum.Bu önerdiğin şampuanı denemek istiyorum ,nereden kolaylıkla temin edebilirim.

    YanıtlaSil
  2. Watsons, gratis ve tshoplarda var cnm.

    YanıtlaSil
  3. Bende denicem bu sampuanı

    YanıtlaSil
  4. Kendim doğal şampuan yapmak istiyorum fakat iş yoğunluğundan zamanım olmuyor. Piyasadaki doğal şampuan olarak var olan ürünlere de güvenmiyorum. Son zamanlarda arkadaşlarım yağlı saçlar için Natura sabunu öneriyor. Bu konuda bir bilginiz var mı? doğal şampuan konusunda oldukça aktif bir işletmeymiş. Aşağıda linkini verdiğim adreste 3 ürünleri var. Defne, Isırgan Otu ve Zeytinyağı. Hangisini önerirsiniz? https://www.naturasabun.com/urunlerimiz/dogal-sampuanlar/

    YanıtlaSil