10 Ocak 2013 Perşembe

Bu Gün Ne Giydim

Karlı bir İstanbul sabahında, yine bir "bu gün ne giydim" postuyla karşınızdayım. Havalar yeterince soğuk, kasvetli, karanlık.. Ben kışın siyahlara bürünmeyi sevmiyorum. Zaten karanlık olan günlerimi, giysilerimle renklendirmek hoşuma gidiyor :)

Bu gün ne giydiğime gelirsek.. Bu gün aksesuarlarım dışında herşeyim internet alışverişlerimden :) yarasa kollu lacivert tunik trikom trendyol, bordo taytım yine trendyoldan. Her ikiside bu sezonun. Kahve botlarım elle, geçen sezon ( yağmur botlarımla bütün kışı geçirebilirim çok rahat ve kullanışlı oldukları için çok seviyorum ve bıkmadan sürekli alıyorum) yeşil ve lacivert tonlarındaki bu paşminamı çok seviyorum, seneler önce ortaköyden almıştım. Otantik yüzüğüm ve kolyem geçen sezon esmer bujiteriden almıştım ama busene rahatlıkla heryerde bulmak mümkün :)







2 yorum:

  1. bordoyla lacivert harika olmuş ikisinin uyumuna bayılırım ben:))) çizmeler de çok şık herşeyele uyar, sevdim ben kombinini!
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim cnm, ayrıca yorumunda beni fazlasıyla mutlu etti, takip ettiğim bir bloggerdan yorum almak pek güzel :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil