10 Ocak 2013 Perşembe

Bu Gün Ne Giydim Today Look

Günaydın, CUMAYDINNN aynı zamanda. Hepimiz cuma günlerini ayrı severiz biliyorum, haftanın son günü, tatilin habercisidir cumalar :) Haliyle benim içinde pek bir sevimlidir, hele ertesi gün için dostlarla sözleşilmişse, tadından yenmez :)

Bu gün içimdeki kokoş ruh ortaya çıkıverdi, biliyorum bu günün cuma olmasınında bunda payı büyük. Normalde bir çok aksesuarı aynı anda kullanmayı sevmem. Bilekliklerim gözterişliyse küçük bir küpe tamamdır, yada büyük bir kolye takmışsam sadece yüzüklerim eşlik eder o gün bana. Çantam abartılıysa ayakkabılarım sade, rujum koyu renkse bir rimelle biter makyajım :)... Az herzaman çoktur kuralını sevsemde bazen abarttığım günlerde oluyor tabi, bu günde sanırım o günlerden biri oldu :)

Ne giydiğime gelince.. Bordoyla-kırmızı renk arası olan (bayılıyorum bu renge) pantalonum koton, bu sezona ait. Beyaz sarı metal düğmeli militer ceketim stradivarius, bu sezon hatta sezona girmeden almıştım şuanda acayip indirimde, benim gibi bu tarz ceketleri seviyorsanız kaçırmayın derim. Zımba detaylı çantam yine bu sezon stradivarius (neyseki bu indirimden yakaladığım bir parçaydı), dolgu topuk süet botlarım bershka bu sezon. Bileklikler; zımba bilekliğim stradivarius sezondan, kuru kafa bileklik yine stradivarius sezondan, siyah-beyaz ve sarı bilezik bilekliklerimde eski sezona ait (hatırlamıyorum nerden aldığımı) Yüzüğümü şişliye açılan bir takı tezgahından almıştım :)

Herkese bol eğlenceli,mutlu, huzurlu bir haftasonu diliyorum.
Sevgiyle kalın..







4 yorum:

  1. Eldivenler harika cok sık olmus

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim canim:)

    YanıtlaSil
  3. alışverişe teşvik ne yapıyoruz hemen alışveriş yapıyoruz:)

    YanıtlaSil
  4. Aslinda alisverise tesvik etmek degil, kombin onerileri sunmak amacım:) Ama begenip almak istedikleriniz olursa diye nereden aldigim bilgisinide ekliyorum;) sevgiler..

    YanıtlaSil