15 Aralık 2013 Pazar

Loreal Color LeSourcil Kaş Kalemi

Günaydın ve iyi haftalar herkese..

Uzun zamandır kaş kontürü yaptırıp yaptirmamak arasında gel/gitler yaşayan ben, Lorealin bu kaş kalemini keşfettiğimden çok mutluyum:)

Beyaz tenliyim, saçlarım yıllardır röfleli ve açık renk kaşlara sahibim, kaşlarımı boyatmıyorum. Şekil itibariyle fena olmasada, seyrek ve ince kaşlara sahibim. Kalınlaştırmak elimde değil çünki kaşlarımın yapısı bu neyazık ki (yağlar, serumlar falan çok denedim ama işe yaramıyor malesef)  Son zamanlarda oldukça trend olan kalın kaşlar benimde hayalimi süslesede, cesaretimi toplayıp kontür yaptırana kadar beni seyrek kaşlarımdan kurtaran bu kalemi tanıtmak istiyorum size..




Benim kullandiğım renk 302 numaralı, Golden Brown. Sariya dönük çok açık bir kahverengi. Kalemin diğer ucunda kaşları taramak için birde fırçası var. Defalarca kez üstünden geçmenize gerek yok gayet guzel renk verip boşluklari kapatıyor, çok doğal duruyor, kaşlarınıza kalem değilde far sürmüşsünüz gibi.. Gün içinde rengi değişmiyor, kızıllaşma vs olmuyor ve çok kalıcı.. Bu güne kadar kullandığım en iyi kaş kalemi kesinlikle Loreal Riche







Tek sevmediğim yanı, ucunun sert oluşu, daha yumuşak uçlu olmasını kullanım kolaylığı açısından isterdim. Son olarak, benim gibi açık renk ve seyrek kaşlara sahip olan arkadaşlara tavsiye edebileceğim çok güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum.Ürünün fiyatı 29,90 tl. 

Gününüz güzel geçsin,
Sevgiler..



2 yorum:

  1. flormar kullanıyorum bende, loreal denemek istiyorum. iyi ki varsın; yorumun karar vermeme yardımcı oldu. teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar bende doğal durmuyor neyazıkki, yardımcı olduysam ne mutlu bana:) İnşallah kullanıp sende menun kalırsın. istersen önce bir kozmetik markette kaşına uygulatıp dene beğenirsen alırsın. Ben özellikle öyle yaptım uygulatıp o gün denedim renginde herhangi bir değişme vs. olacakmı diye ertesi günü gidip aldım:)

      Sil