30 Aralık 2013 Pazartesi

Lancom Dream Tone

Hepimizin en çok istediği şeydir, pürüzsüz, lekesiz, canlı bir cilde sahip olmak.. Birçoğunuzun bildiği üzere Lancom öyle iddalı bir ürün çıkardı ki, tüm kadınların hayalini süsleyecek cinsten. Dream tone serisi, kişiye özel olarak üretilmiş olup, matlık, kızarıklık, sararma ve lekenme gibi hepimizin korkulu rüyası olan cilt tonu eşitsizliklerini ortadan kaldırmayı vaadediyor. İlk haftadan itibaren cilt tonunda gözle görülür derecede fark yarattığı söyleniyor.
 Ürünün 3 farklı tipi var; 1.açık renk cilt tonları için, 2.orta renk cilt tonu için, 3.koyu renk cilt tonu için..






Gelelim benim kullandığım kadarıyla yorumlarıma;


Sevgili Chunli Beauty nin bana göndermiş oldugu (nezaketinden dolayı kendisine burdan da birkez daha teşekkür ediyorum) bir aylık kürü kullandım. Bende ki 2 numaralı orta renk cilt tonu için olandı. Aslında açık renk bir cilde sahibim.






 Cildim oldukça yağlı, alerjik ve akneye meyilli sorunlu bir cilt neyazıkki:(
Ben pek kokulu kozmetik ürünlerden hazetmiyor olsamda bana Dream Tone un kokusu çok hoş geldi, beni rahatsız etmedi. Gül kurusu bir renge sahip ve sanki içinde minik ışıltılara sahip. Cildinize uyguladığınız daha ilk anda cilt ışıldıyor. Yapısı krem gibi olsada jel gibi çok kolay dagılıyor, çok hafif cilt tarafından hemen emiliyor. Asla yapış yapış yağlı bir his bırakmıyor. Bir ayın sonunda cildimde bir aydınlanmanın olduğu, cilt tonumun eşitlenmeye başladığını gördüm. Bana göre tek olumsuz yanı, sivilcelenme yapması. Gerçi cilt yapımdan dolayı birçok üründe bu sıkıntıyı yaşıyorum. Belki daha uzun süre kullansaydım cildim alışır ve o reaksiyonu vermeyebilirdi bilemiyorum..



 



Özetle, özellikle sorunlu bir cilde sahip değilseniz (aşırı hassasiyet, akne, vs.) alıpta kullanabileceğiniz, gerçektende belli bir süre sonra makyajsızkende BB cream sürmüş kadar, doğal ışıltı, lekesiz bir cilde sahip olabileceğiniz bir ürün.Biraz pahalı olsada, hakkını verdiğini düşünüyorum.

Ben son indirimlerden faydalanıp Loreal Skin Perfection' ın serum ve kremini aldım. Hemen hemen aynı şeyleri vaadeden bu iki ürün arasında karşılaştırma yapabilmek için bir ay kullanacağım ve sonuclarıda sizlerle paylaşacağım. Umuyorum Loreal'in bu yeni seriside metedildigi kadar vardır ve bizleri Lancom'a ciddi paralar ödemekten kurtarır diyorum:)

Herkese lekesiz, pürüzsüz, kusursuz ciltler dileyip kaçıyorum:)
Sevgiler...



1 yorum:

  1. Ben de kullanıyorum bu üründen ama düzenli değil ve yüzümde sivilce çıktı, demek ki bundanmış ://

    YanıtlaSil