23 Aralık 2013 Pazartesi

Bu Gün Ne Giydim, Today Look!

Günaydın:)

Ciddi giyinmek hiçbirzaman benim işim olmadı:)En ciddi giysilerime bile bir parça eğlence katmayı hep sevmişimdir...




Bu sezon maxi etekler altın çağını yaşıyor, ben ençok deri eteklerde sevdim bu trendi. Biliyorsunuz deri herşeye karşı bir zaafım olduğunu;)


Rengarenk, model model sweatshirtler bu  sonbahar/kış gardolabımı doldurmuş vaziyette. İster sigarette bir pantalonla, ister kalem yada maxi boy eteklerle h.içi, istersenizde jeanlerle haftasonu rahatlıkla kombinleyebildiğiniz için, ben çok seviyorum kendilerini:)








Maxi boy etekleri, mümkün olduğunca yüksek topuklularla giymeyi seviyorum, bacak boyunu kestiği için hem olduğunuzdan daha şişman hemde daha kısa görünüyorsunuz çünki. Bu sezon en severek alıp kullandığım bu siyah deri platform topuklu uzun çizmelerimide bu tarz eteklerimle çok yakıştırıyorum. Daha zarif bir look için kesinlikle stilettolar tercih edilmeli tabiki:)











Su gibi akıp geçen bir hafta olsun,
Sevgiler..






10 yorum:

  1. her zaman ki gibi çok şıkız. ancak küpelerine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Renk uyumuna bayıldım, küpelere bir de.
    sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, kışın elim hep siyahlara gidiyor ve araya böyle ufak tefek renkler katmaya çalışsamda, çok renkli olamıyorum:)

      Sil
  3. ÇİZMEYLE ETEK UYUMUNU SEVDİM!=)

    YanıtlaSil
  4. sweat çok tatlı :) pek güzel olmuşsun :)

    YanıtlaSil
  5. çok cici bir etekmiş, ben de çok seviyorum bu etekleri benzeri bende de var hatta:))) kazakla birlikte çok tatlı durmuşlar

    YanıtlaSil