1 Ekim 2013 Salı

LOREAL LUMI MAGIQUE BASE



Günaydın. Yağmurlu bir İstanbul sabahından merhabalar herkese..

Yazın bloguma ayıracak pek vakit bulamadığımdan aldığım ve denediğim birçok ürünü ancak yazabiliyorum. Aslında kullanıp iyice deneyimlemek yazmak için çok daha mantıklı bence. Gerçi ben aldığım ürünleri kullanıp iyice fikir sahibi olmadan buradan asla paylaşmıyorum. Gratis indirimlerinin birinde, biten Maybelline Affinitone Concealerımı (bu kapatıcı yıllardır kullanıyorum ve çok çok seviyorum, merak edenler için buraya tık tık) alamak için maybelline standına geldiğimde kullandığım numaranın (01) kalmadığını gördüm. Bazı ürünlerde çok tutucu davranabiliyorum, bir ürünü gerçekten çok severek kullanıyorsam pekde başka markaların ürünlerine şans tanıyan biri değilimdir:) Buna rağmen Loreal standına geçip yeni çıkan Lumi serisini inceledim. Loreal Lumi Concelarını ve Magıque Base in testerlerını denedim ve almaya karar verdim. İki aydırda bu ürünleri kullanıyorum. Bu gün size Magıque Base i tanıtacağım.


Bu makyaj bazı diğer bazlardan farklı olarak inci beyazı renginde. Baz olarak kullanıldığında fondötenin ciltte daha canlı durmasına yardımcı oluyor. Fakat ben ürünü tüm yüzüme kullanmak yerine, sadece aydınlatmak istediğim bölgelere, elmacık kemiklerimin üstü, burun çizgim, alnımın ortası ve dudak üstünde kullanıyorum. Aydınlatma konusunda kesinlikle çok başarılı bir ürün.









Sevdiğim diğer bir özelliği ise, ürünün ambalajı oldukça küçük olmasına rağmen, küçücük bir miktarın tüm yüze yetiyor olması. Şişesinin pompalı oluşuda oldukça pratiklik sağlıyor.


Sevmediğim özelliği ise, ürünün sedefli duruşu. Ben  oldukça yağlı ve problemli bir cilde sahip olduğum için, günlük hayatımda fondöten, renkli nemlendirici, kapatıcı vs. mümkün olduğunca kullanmıyorum.Bu ürünü aydınlatıcı olarak kullanmak istediğim zamanlarda üzerine bir fondöten, pudra vs. geçmeden, çıplak tenimde çok fazla beyaz ve sedefli doğal olmayan bir görüntü oluşturuyor. Yani mutlaka fondötenden önce yada sonra kullanmak gerekiyor.

Sonuç olarak, bir taşla iki kuş vurayım hem makyaj bazı olarak hem aydınlatıcı olarak kullanabileceğim bir ürün olsun diyorsanız, Loreal Lumi tamda size göre. Gratis indirimlerinden faydalanıp ürünü oldukça makul bir fiyatada almanız mümkün;)


Herkese su gibi akıp giden, güzel bir hafta diliyorum..
Sevgiler..


7 yorum:

  1. iyi hafta sonları canım ): çok hoş bi post olmuş :) eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.
    Ben bu ürünü aldım ancak far bazı olarak kullanmak istiyorum.
    Sizce o şekilde kullanıma uygun mudur?

    YanıtlaSil
  3. Tabiki kullanabilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. Bu ürün far bazı değil mi yada far bazı olarak kullanılabilir mı

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba acaba cilde aydınlık verdiği kadar pürüzsüz de yapıyor mu

    YanıtlaSil