23 Eylül 2013 Pazartesi

Diadermine Lift+Ultime Elastine Göz Altı Roll On

Günaydın, mutlu sabahlar herkese..

20 li yaşlarımın başından beri hiç aksatmadan göz kremi kullanıyorum.
Daha önceleri jel yapıdaki hafif bazlı ürünler tercih ediyordum. Yaş 30 olduktan sonra bu ürünler artık bana yetmemeye başladı. Genel olarak göz çevresi ile ilgili en sık yakınılan sorun göz altı morlukları ve halkalar. Bende ise durum farkli. Pek fazla göz altlarimda morarma renk koyulugu vs sorun yasamiyorum fakat göz altlarim son bir senedir özellikle küçük birer balona benzemişti. Özellikle okulların açılması ile sabah 7 de ayağa dikilmek yani uykusuzluk göz altlarımı daha da korkunç bir hale getiriyor.

Bir kozmetikmarket alışverisimde denemek için aldığım Diadermine Roll On u çok sevdim. Yazmak için bir tüpün bitmesini bekledim. Şu sıralar 2.tüpe geçmiş bulunuyorum ve uzunca bir sürede kullanmayı düşünüyorum.





Ürünün Roll On şeklinde bilyeli başlı olması göz altlarina masaj yapması açısından oldukça faydalı. Bilye başlığın metal oluşuda serinlik hissi verip torbaların azalmasına faydalı oluyor. Bir diğer artisida parmaklarinizi ürüne değdirmek zorunda kalmıyorsunuz. Hassas bir göz yapım var kullanmaya ilk başladığımda hafif kizariklik yapmıştı ama kisa bir süre sonra geçti, göz çevresi hassas olanlar ilk başta ürünü sevmeyebilir. 
Otuz yaş üzeri için oldukça uygun bu ürün koyu göz halkalarını ve göz torbalarını azaltmayı vaadediyor. Ürünün içerisinde, kolejen yapılandırıcı ve Amino Elastine Complex bulunuyor. 














Herkese sendromsuz geçicek çok güzel bir hafta diliyorum..
Sevgiler..



5 yorum:

  1. güzel bi ürüne benziyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba, yaklaşık 2 haftaddır bu ürünü ben de kullanıyorum, ama henüz işe yarayıp yaramadığını anlayamadım :( sizne sıklıkta kullanıyorsunuz, sabah akşam mı? sadece sabah mı? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık 3 aydır, sabah/aksam kullaniyorum. Benim sorunum göz altı torbaları ve ben üründen memnun kaldım. Umarım sende de işe yarar.

      Sil
    2. sanırım artık işe yaramaya başladı, teşekkür ederim :)

      Sil
  3. 25 yaşındayım ve artık göz altı kremi kullanmayı düşünüyorum. Bu ürün dışında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ? Bu arada takipteyim , bana da beklerim :))

    YanıtlaSil