27 Eylül 2013 Cuma

Bu Gün Ne Giydim, Today Look!

SLOPET HAFTASI

Herkese hayırlı cumalar..

Bu hafta çok sevdiğim iki slopetimi iki farklı şekilde giydim. Birincisi içinde kendimi çok rahat hissettiğim denim slopetimle oldukça spor bir kombindi...


Bu arada bu güzel ayakkabıları bulmak hiç kolay olmadı. Bir spor ayakkabıda aradığım herşey var, leopar, zebra, gold ve kalp detayları, rahatlık... Uzun bir süre ask yaşayacağız kendisiyle, net! (Bershka)



Diğer kombinde ise hem rahat hem şık görünmek istediğimden basit bir basic tshirtle ve topuklu stilettolarla kombinledim siyah tulum görünümlü slopetimi:) Bunuda çok severek bu sezon Stradivariustan kaptım;) Birçok farklı şekilde kombinlemek mümkün, hem spor, hem klasik;)


Umarım beğenmişsinizdir:)
Ben bu kararsız havalarda slopet giymeyi çok seviyorum;)


Herkese sevdikleriyle birlikte geçireceği şahane bir haftasonu diliyorum;)
Sevgiler...




5 yorum:

  1. ben çok beğendim o ne tatlı bi spor ayakkabı :)
    Bu arada blogumda bi çekiliş var sizide beklerim gelirseniz çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  2. wowww ayakkabılar çok güzel çok eğelnceli çok sevdim onları!!!
    ayrıca tulum ve salopet çok yakışmış fiziğine, süper duruyor:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. benden size tavsiye ilk(en üstteki) fotoğraflarınızda daha dik ve sade bir duruş sergileyin ki kıyafeti öne çıkarmış olun. Hem bacak boyunuz sanki kısaymış gibi de bir etki yaratıyorsunuz. Fakat askı fikrinizi saç modelinizle birlikte çok hoş buldum. Ayakkabısıyla birlikte de gerçekten bir imaj oluşturmuşsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumun için çok teşekkür ediyorum. ne yazıkki fotoğraflar gayet amatör:) birbir nazla ve cep telefonuyla eşimin çektiği birkaç kare içinden en iyi sayılabilecekleri seçip hazırlıyorum. Bu postları profesyonlece hazırlayamadığım içinde sık sık yayınlamamaya dikkat ediyorum.
      sevgiler..

      Sil