2 Eylül 2013 Pazartesi

Ayakkabı Tasarımı

Herkese selam:)
Bugün sizlere özellikle instagramdaki butiklerde görüpte çok beğendiğim Toms, Vans, Superga gibi bez spor tarzdaki ayakkabılarımızı nasıl farklılaştırabileceğimizi, deyim yerindeyse nasıl süsleyip onları cicili bicili bir hale getireceğimizden bahsetmek istiyorum.

Yaz başında aldığım (sırf rahatlığı için) Tomslarımı bir türlü giymeye fırsat bulamamıştım. İtiraf edeyim sandaletlerin şıklığı ve rahatlığı dururken o kaba görünüşlü Tomsları giymek istemedi canım. Sonra, daha oncede dedigim gibi çeşitli butiklerin instagram hesaplarında süslü püslü tasarlanmış hallerini görünce içimde bir sevgi bir yakınlık oluştu bu tarz ayakkabılara karşı:)

Cuma günü birkaç aksesuarcı gezip kafamda tasarladığım şeylere yakın malzemeler alıp kendime ve çok yakın bir arkadaşıma birer tane yaptım:) Hatta hızımı alamayıp Vans tarzı sarı bez spor ayakkabılarımıda süsledim:)

İlham vermesi için sizlerlede paylaşıyorum. Eger sizde ayakkabilarinizi farklilastirmak, daha cicili bicili bir görüntüye ulaştırmak istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey hayal gücünüz:) Tabi biraz malzeme, birazda emek.. 

Yok ben uğraşamam ama bunlarada bayıldım benimde olsun dersenizde ayseguluntavsiyesiblog@gmail.com dan benimlede irtabata gecebilirsiniz:)

Sevgiler..









8 yorum:

  1. emeğine sağlık cnm çok güzel oldular

    YanıtlaSil
  2. silikonlamı yapıştırdınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamı yapıştırma değil. dikiş+yapıştırıcı kullandım ayakkabıları süslerken. slikon kullanmadım, kuvvetli bir yapıştırıcı kullandım.

      Sil
  3. Sarılar çok şeker :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık.. sarı ayakkabılara bayıldım:)

    YanıtlaSil
  5. çok tatlı olmuşlar bayıldım hepsine :)))
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil