24 Mayıs 2013 Cuma

Essence In The Nude Ruj (52 numara)

Kocaman bir CUMAYDINNNNN demek geldi bu gün içimden:)

Sizlere aslında hiç aklımda fikrimde yokken az önce sürdüğümde oh be iyiki almışım bir an önce gidip yedeklemeliyip dediğim bir rujdan bahsetmek istiyorum (tabi bulabilirsem). Ben bukadar çok sevip beğenmişken yanımdan ayıramıyorken sevgili takipçilerime tanıtıp tavsiye etmeden olmaz diye düşünüyorum:)

Biliyorsunuz Essence Gratislerde satılan fiyatları gayet makul, her seferinde talan edilen asla aradığınız istediğiniz şeyi bulamadığınız bir kozmetik markası :)) Günlerden bir gün, essence in siyah jel eyelinerını almaya gittiğimde herzamanki gibi bulamayıp (grisini aldım oda gayet güzel) hadi bikaç bişeyini alıp deneyeyim bari dediğim ürünlerden biridir bu ruj. Benim nude tonlardaki rujlara karşı bir zaafım var. Oldum olası fresh taze görünen bir cilt, hafif ışıltılı yapılmış cildi taze gösteren makyajlar favorim olmuştur. Bu yüzden hafif ışıltılı şeftali renk alıkları, aydınlatıcıları ve nude renk rujları çok seviyorum. Seviyorum sevmesinede gel gelelim asla istediğim tonlarda bir nude renk ruj bulamıyordum. Yok dudak tabirinin cuk oturacağı kadar açık ve  ten rengimle örtüşecek bir renk bulamamıştım şimdiye kadar (flormar deluxe cashmire hariç ama onun dezavantajıda çok mat oluşu) Bu ruju alırkende açıkcası aldığım onlarca ruj gibi alıp bir kenara atacağımı düşünmüştüm. Ama çok yanılmışım. O nasıl güzel bir renktir öyle, o nasıl ıslak bir duruş güzel bir nem vermedir dudağa.. :)) Vallahi bukadar ucuz bir ürünün bukadar iş göreceğine ve benim bukadar seveceğime ihtimal vermezdim. Renk hafif şefteliye kaçan çok güzel bir ten rengi, mat değil tam tersine dudaklarda likit ruj görüntüsü bırakıyor, çok güzel nemlendiriyor ve inanılmaz doğal duruyor. Hemen hemen her türlü makyajla uyum sağlayabilecek çok güzel bir rengi var. Bana göre tek dezavantajı çok çabuk siliniyor olması sürekli tazelemek durumundasınız, sıkıntı yok zaten çok ucuz dersenizde ikinci büyük sıkıntıda orda başlıyor bence neyazıkki:( essence de ürün bulamıyorsunuz:( Buradan Gratis yetkililerine duyrulur duyun sesimizi :))

Gününüz güzel geçsin, haftasonunuz ise şahane :)
Sevgiler..




6 yorum:

  1. Bende de I'm a Lobstar var 7 tane stokta :) Bu rengi de denemeliyim sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin:) keşke bende okadar stok yapabilmiş olsaydım, gratise gittiğimde bulabileceğimi hiç sanmıyorum:(

      Sil
  2. Ben de alıp denemek isterim.
    kumtanesiyiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ya bende bundan istiyorum. lütfen bana nerden bula bileceğimi soyleyin

    YanıtlaSil
  4. ya ben bunu arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. lütfen bir yer önerin bana

    YanıtlaSil
  5. ya ben bunu arıyorum arıyorum ama bulamıyorum. lütfen bir yer önerin bana

    YanıtlaSil