21 Mayıs 2013 Salı

ACI BADEM SÜTÜ, UCUZ MAKYAJ TEMİZLEME LOSYONU!

Merhabalar herkese, güzel bir hafta diliyorum. Havalar ısındı güneş artık içimizi ısıtıyor ve ben çok mutluyummm:) Yaz aşığı biri olarak değmeyin keyfime diyorum, tatil için gün sayıyorum :)

Bu gün sizlere gayet ucuz, hemen hemen her kozmetik markette bulabileceğiniz Bebak'ın Acı Badem sütünden bahsetmek istiyorum. Takip edenler bilir benim için Nivea'nın makyaj temizleme losyonu herzaman bir numara! Kesinlikle şimdiye kadar denediğim ve denemeye devam ettiğim makyaj temizleme losyonlarının hepsinden iyi. Nivea'yı ayrı bir yere bırakarak (ki zaten onunla ilgili yazım blogta mevcut) ,Acı badem sütüne geçmek istiyorum. Benim makyaj temizleme rutinim, bir pamuğa döktüğüm makyaj temizleme losyonuyla yüzümü sildikten sonra, Dove sabunla köpürterek yıkamaktan oluşuyor (suya sabuna değmeden kirden ve makyajdan arınılmayacağını düşünenlerdenim) Günlük hayatta rimel+kalem+allık dışında bir şey pek kullanmıyorum zaten. Acı badem sütü tam anlamıyla göz makyajını çıkarmıyor, kalıntı bırakıyor bu bir, ikinci ve bence daha önemliside eğer hassas bir cildiniz, alerjik bir yapınız varsa alerji yaptığı gerçeği neyazıkki:( Ben kullanmaya başladığım günden beri gözlerimde batma, yanma, göz taşı vs. sorunlar oldu. Buda ürünün bana yaramadığını gösterdi. Yanlız arkadaşlar her ürün herkeste aynı etkiyi göstermez biliyorsunuzki. Eğer alerjik bir cilt yapınız yoksa, ucuz bir makyaj temizleme losyonu arıyor ve beklentilerinizde çok yüksek değilse kullanabilirsiniz derim.




6 yorum:

  1. Ben de kullanıyorum ara ara ve memnunum yumuşacık yapıyor..

    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende memnun kalmayı isterdim, fiyatını düşününce memnun kalmamak üzücü:(

      Sil
  2. Kullandığım bir ürün sevdim:) bloguma beklerim yeni bir blogum var:)
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü çok merak ediyorum.Normalde nivea visage pure natural kullanıyorum, ama acıbadem sütünü de en kısa zamanda denemek istiyorum :)
    Kendi bloguma da beklerim http://bahcembenim.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi her ürün herkese yaramıyor ama eğer alerjik bir cildin varsa benim gibi memnun kalmayacağın bir ürürn olacaktır neyazıkki..

      Sil