22 Ekim 2013 Salı

Essence Ruj On The Catwalk (04)


Günaydınnnn:)

Bu güzel çarşamba sabahından merhabalar herkese:) Hava böyle ılık ve güneşli olunca bende çok mutlu oluyorum:) Ciddi derecede soğuklardan nefret ediyorum. Hala eylülde yakalandığım gribi atlatamadım malesef:((

Neyse lafı fazla uzatmadan bu gün kendi kendini yazdıran bir ruj postuyla karşınızdayım:) Kendi kendini diyorum çünki planladığım bir yazı değildi taki bu sabah bu ruju dudağıma sürene dek:)

Yeni açılan bir Avm nin, bomboş Gratis mağazasındaki oldukça büyük bir Essence standından almış bulunduğum (harika şeyler vardı özellikle simli ojelere bayıldığımı söylemeden edemiycem) bu bordo alt tonlu koyu pembe rujumu çok severek kullanıyorum son zamanlarda. Rengi tam sonbahar rengi. Ne çok koyu nede açık, tam kararinda (özellikle günlük makyaj için), kalıcılığı orta seviyede, nemlendirmesi harika! Sanırım essencenin rujlarının ennn sevdiğim yanı bu harika nemlendirme özelliği. Tam bir nude ruj hayranı ve sadık kullanicisi olan ben , Essence in the nude (52) den (yazısı için tık tık) asla vazgeçemiyorum. Her gittiğimde 2-3 tane alıp makyaj çantama koyuyorum mutlaka:) Sanırım artık yavaş yavaş tüm renklerinden edineceğim:)

Kalıcılık konusunda pek başarılı olmasada, renkleri, nemlendirme özellikleri, uygun fiyatlarıyla Essence rujlar bence kesinlikle sıfı geçiyorlar. Tavsiyemdir, Gratise gittiğinizde mutlaka bir göz atın derim;)

Sevgiler



2 yorum:

  1. Bu serisi guzel olmus.diger renklerde cok hos..bu renk bende aldim ve cok memnunum..aklimda simdi 07 var..sizede cok yakismis gule gule kullanin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diğer renklere şans vereceğim;) sizde güle güle kullanın..

      Sil