25 Şubat 2016 Perşembe

Güzelliğin Güvenle Buluşma Nokası

Merhabalar.

Bu gün sizlere bir ürün tanıtımı yerine yeni açılan bir site tavsiyesinde bulunacağım.

Portakalrengi.com


Teknoloji çağında yaşadığımız şu günlerde hepimizin ortak derdi vakitsizlik, İşte tamda burada güvenli internet siteleri imdadımıza yetişiyor. Sizleri bilmem ama ben kozmetikten, tekstile hatta son zamanlarda aramıza yeni katılan bebeğimlede birlikte market alışverişlerimi bile internet ortamından yapar oldum. Hal böyle oluncada güvenebileceğim siteler benim için çok önemli oldu. Portakalrengi.com da da beni etkileyen iki şey güven ve müşteri memnuniyeti oldu.

İnternet sitelerinde en büyük sorun karşında muhattap bulamamak oluyor. Portakalrengi.com da ise bu durum farklı, Çünki sitenin aynı zamanda çağrı merkezi var.Alanında bilgili güzellik uzmanları kargo ve teslimat konularında telefonda ayrıntılı bilgi veriyorlar.Ayrıca benim gibi telefonunu elinden düşürmeyenlerde unutulmamış telefonun mobil arayüzüde mevcut. Sitede tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri olan güvenlik içinde birçok sitede bulunmayan EV SSL güvenlik sertifikası kullanılıyor.

Sitede dermokozmetik ürünlerden saç bakım  ürünlerine, medikal ürünlerden gıda takviyelerine kadar pek çok kategoride ürün çeşitleri mevcut. Marka yelpazesi de oldukç geniş.Benim gibi dermokozmetik ürünleri kullanmayı sevenler için Dermokozmetik kategorisinde Avene, Babe, Bioderma, DDF, Darphin, Neostrata, Lierac, Ducray, La Roche Posay, Caudalie, Janson Beckett gibi Türkiye'nin önde gelen dermokozmetik markalarının satışı yapılıyor. Yine aynı şekilde saç bakım kategorisinde de Kerastase, Davines, Bonacure, Sebastian, Pyto gibi pek çok marka çeşitli kampanyalarla satışa sunulmuş durumda.

http://www.portakalrengi.com/perricone-md
http://www.portakalrengi.com/perricone-md-blue-plasma



Herkese keyifli alışverişler dilerim..





2 yorum:

  1. Güzel bir siteye benziyor hemen bakıyorum çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  2. Hemen bakıyorum teşekkürler:)

    YanıtlaSil