14 Nisan 2014 Pazartesi

Essence Allabout Nude Far Paleti

Günaydın ve iyi haftalar dileyerek başlamak istiyorum:)

Essence'nin yeni far paletlerinden biri geçenlerde gözüme takıldı, beni takip edenler artık biliyor makyajda  Nude renklerin hastasıyım ve tartışmasız en sevdiğim nude rujumda yine Essence'nin In The Nude (52) ruju, hiç kalıcı olmamasına, sürekli yenilemeniz gerekmesine rağmen rengi nefis, inanilmaz guzel nemlendiriyor, baya bir stoğum var ve çantamda lipbalm misali sürekli taşıyorum:)

 Allabout Nude farda bu ruj gibi, aldığım günden beri, uzun süre elimden düşürmeyeceğim bir far paleti oldu. 6 Adet fardan oluşan paletteki renkler inanılmaz doğal ve güzel. Gelelim bu paletin bence artı ve eksilerine;







Günlük kullanım için şahane renkler, uyum nefis, pembe, haki ve toprak tonları sevenler in bayılacağı türden. Bazsız kullanıldıgında  pek kalıcı oldukları söylenemez bu eksi yanı fakat baz ile birlikte hem renkler cok daha belirgin oluyor hemde çok daha uzun süre kalıcı oluyor. Hafif kremsi bir yapısı var buda uygulamayı kollaylaştıran sevdiğim bir diğer özellik.


(Burda  farların baz kullanmadan uygulanmış halleri, açık renkler özellikle baz kullanmadan pek renk vermiyorlar, fakat baz ile birlikte renkler gözde şahane duruyor)



Bana kalırsa farların tozutması dışında hiçbir olumsuz özelliği yok. Bukadar uygun fiyata alınabilecek bence en güzel nude renklere sahip bir far paleti. Tükenmeden mutlaka alın derim, hepimizin bildiği gibi Essence ürünlerinden istediğinizi bulmak malesef çogunlukla sıkıntı oluyor. 

Su gibi akıp giden, şahane bir hafta olsun.
Sevgiler..


3 yorum:

  1. böyle doğal tonlara, pembeleri kahveleri çok seviyorum o halde şans verilebilir :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunu takibe aldım, sende bakarsan sevinirim:)

    YanıtlaSil