16 Şubat 2014 Pazar

Parti Süsleri Hazırlama

Bol güneşli bir İstanbul sabahından günaydın herkese:)
 Daha öncede söylediğim gibi Şubat ayı benim için çoook özeldir. 14 Şubat Sevgililer Günü ve 15 Şubat'da doğum günüm olunca haftasonum şahane geçti:) Önceden sözlestiğimiz kız arkadaşlarımla doğum günümü dışarıda kutladık ve bende birtakım hazırlıklar yaptım. Dogum günü, kına geceleri, bekarlığa veda.. kutlamak isteyeceğiniz tüm özel günlerinizde sizlerede fikir olur diye paylaşmak istiyorum yaptıklarımı.

Kırmızı benim rengimdir ama bu sene pembelere takmış vaziyetteyim:)
Önce bir konsept belirledim ve benim gibi süsü püsü seven birinin konsepti pembe otriş tüylerden olmalı diye düşündüm:)
Takı ve aksesuar satan bir dükkandan 2 metre pembe otriş aldim. Gelecek kişi sayısı kadar pembe minik tüller, düz pembe taç, ve pembe tüylü broslar aldim. Broş kısımlarını kesip silikon tabancasiyla taçlara yapıştırdım.

 Gelenlere hediye etmek icin aldigim pembe ojeleride pembe tullere sarip kurdeleyle bağladım.







Kırtasiyeden pembe be siyah kartonlar alıp biyik ve dudak şekilleri cizip kestim. Bunlari ve iyi dileklerin yazili olduğu (aşk, sağlık, mutluluk, iyilik vs.) kartonlari cubuklara yapistirip, yine pembe kurdelelerle süsledim.












Eski bir koliyi kesip diktörtgen şeklinde yapıştırdıktan sonra kağitla kapladım, aldığım 2 metre boyundaki otrişide üzerine yapıştırarak bir fotoğraf çerçevesi yaptım.










 Pastam hazırdı ama oda tam istediğim gibi konseptimize çok uygundu. Gecemiz şahane ve çok eğlenceli geçti. Bu yapımı oldukça kolay, maliyeti düşük parti hazırlıklarını sizlerde yapabilirsiniz, herşey hayal dünyanıza kalmış, benimkiler fikir vermek içinde eminim sizlerde harika şeyler ortaya çıkarırsınız;)













Herkese tüm sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar dilerim 
Sevgiler..









2 yorum:

  1. masa muhteşem, süslemeler harika, pasta konsepte müthiş uyumlu... tekrar mutlu yıllar canım

    YanıtlaSil