6 Ocak 2014 Pazartesi

Flormar Mat Velvet Fondöten


Yepyeni bir haftaya daha merhaba dedik, Günaydınnnn ve iyi haftalar dileyerek başlıyorum herkese..

Takip edenler bilir, oldukça yağlı akneye yatkın hassas bir cilt yapım var. Günlük hayatta cildimde, gözeneklerimi kapatan şeylerden uzak duruyorum. Gözaltı kapatıcısı, eyeliner, rimel, allık ve nude bir ruj günlük makyajım için hem yeterli oluyor hem olmazsa olmazlarım arasındalar:)

Özel gün ve gecelerde tabiki daha yoğun makyaj yaptığımdan kapatıcılar ve fondötenler olmadan olmuyor.

Son zamanların gözdesi BB ve CC kremlerden sonra açıkcası elim hiç fondötenlere gitmemişti. Fakat hepimizin bildiği üzere bu tarz ürünler tam bir kapatıcılık sağlamıyorlar. Özellikle son dönemlerin favorisi mürdüm, bordo ve kırmızı rujlarla yapılan makyajlarda kusursuz görünen ten olmazsa olmaz.. Bende yılbaşı gecesi için yapacağım makyajda kırmızı ruj sürdüğümden fondöten kullanmayı uygun gördüm.



Son Gratis indirimden sadece denemek için talan edilmiş standlardan "oilfree" yazısını görüp aldığım Flormarın Mat Velvet fondötenine bayıldım.





 Kesinlikle kalıp gibi durmuyor, ince yapılı fakat harika bir kapatıcık sağlıyor. Oldukça yağlı bir cilde sahip olmama rağmen cildimde parlama, yağlanma yapmadı. Neredeyse bütün gece boyunca sürdüğüm ilk anki gibi kaldı. Bukadar uygun bir fiyata bu performanstaki bir ürün bulduğum için çok mutlu oldum. Yağlı cilde sahip arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim:)









Su gibi akıp geçen bir hafta olsun;
Sevgiler..



3 yorum: