9 Ocak 2014 Perşembe

Essence All You Need is Red Ruj ve Dudak Kalemi

Haftanın son iş gününden günaydınlarrrr:)

Boynum tutulmuş bir halde yazıyorum bugün size:S 

Kırmızı ruj sürmek benim için genelde kabustur,  asla sürdüğüm gibi dudağımda kalmaz, mutlaka bulaşır, bir şekilde taşar hele hele tazelemeyi unutursam çizgi çizgi dudak çizgilerime dolar topaklanma yapar, sık sık tazelesem de sonunda hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkardı.  Bu yüzden uzun zamandır uzak duruyordum kendilerinden:)

Yılbaşı gecesine sayılı günler kala, yine bir Gratis ziyaretimde Essence standında gördüğüm yine ismine bayıldığım ( essence nin rujlarina verdigi isimlere bayiliyorum ve çok eglenceli buluyorum) all you need is red i görünce evet dedim yılbaşı gecesi için tamda ismi gibi "bütün ihtiyacım olan kırmızı bir ruj" ! :) Essence nin rujlarına karşı zaten zaafım varken, fiyatlarıda bukadar ucuzken nerdeyse hiç sürmeyeceğim bir renge birsürü para vermektense alayım gitsin dedim:) İyiki de demişim:))







Essence nin siyah ambalajlı bütün rujlarını alabilirim:) Nasıl güzel bir kırmızı, nasıl güzel nemlendirme ve nasıl bir kalıcılık. Bu fiyata kırmızı bir rujdan bu performans inanın beni çok şaşırttı. Beraberinde aldığım 10 numaralı (femme fatale) lipliner ile birlikte nerdeyse bütün gece kalıcılığını korudu ve asla dudaklarımda kuruma, topaklanma ve çizgilere dolma sorunu yaşatmadı. Kesinlikle tavsiyemdir bayanlar, alın ve kullanın, sonra sizlerde iyiki almışım diyeceksiniz;)













Şahane haftasonlarınız olsun,
Sevgiler...






3 yorum:

  1. benim de essence'in en sevdiğim özelliği ürünlere verdikleri isimler! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat/ performans olarak da benim çok sevdiğim bir marka kesinlikle!

      Sil
  2. parçalanmış kırmızı rujumun yerini dolduracak gibi duruyor..

    YanıtlaSil