21 Ocak 2014 Salı

Doğal Bukleler Gratis Sünger Bigudiler

Herkese selam!

Saç düzleştiricilerden, fönden, maşadan iyice yıprattığimiz saçlarimiza, ısının zararlı etkilerinden korunarak şekil verebileceğimiz pratik ve ucuz bir önerim olacak bugün sizlere;)

Gratisin indiriminden aldığım Pretty Hair markalı, bu sosis ve sünger bigudiler, saça zarar vermeden gayet güzel ve doğal dalgalar veriyor. 

Sosis şeklinde olan köpük bigudi kısa sürede sonuç almak için ideal. Gün içinde saçinizi sarip 1-2 saat sonra açtığınızda maşa gibi yapay olmayan çok hoş bir görüntüye ulaştırıyor. Yanlız en büyük dezavantajı çok çabuk deforme olmasi, henüz 1 sefer kullanmama rağmen bazıları kopacak kadar yıpranmış durumda:(






Sünger silindir bigudiler ise daha uzun süre saçta tutmak, hatta geceden saçları sarıp yatmak için ideal. Tüm yüzeyi sünger olduğu için asla rahatsız etmemesini ben çok sevdim:) Bigudiyle yatmak işgencedir tüm gece kafanıza batar durur, bu sünger bigudiyle ben o sorunu hiç yaşamadım:)






Özetle ısıyla saçlarımıza şekil vermek istemediğimiz zamanlar, kurtarıcı olarak kullanılabilecek bu iki güzel ürün tavsiyemdir kızlar;)

Herkese uğraştırmadan sağlıkla ışıldayan, şekle giren saçlar dilerim;
Sevgiler..




7 yorum:

  1. kesinlikle haklısın. düzleştirici, maşa, kırık fön aparatı derken saçlarımızı mahvediyoruz. bigudileri tamamen unutmuşum. bu aralar saçlarımı kendi haline bırakayım, bakım yapayım diye düşündüğüm bir dönemdi. bu hatırlatma ile şekil verebilirim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem dinlensin hem güzel görünsün saçlar ozaman:)

      Sil
  2. A ben broşüründe görüp çok merak etmiştim, şekilleri alışılagelmişin dışında çünkü:) Gayet de güzel şekil vermiş, hemen alıp denemem lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok pratik ürünler gerçekten, kesinlikle tavsiye ederim;)

      Sil
  3. Bende süngerden yani top gibi olanlardan aldım ama beceremedim bi türlü rica etsem nasıl sardığını anlatırmısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aradaki boşluğa saçlarinizi saracaksınız hepsi bu, ayni bigudiye saçi sarar gibi, sonrasinda sacini bir yemeniyke sıkıca toplar ve o şekilde bekletirsen açilmalarinida engellemiş daha güzel tutmasini sağlamış olursun;)

      Sil