20 Kasım 2012 Salı

Yararlı Kozmetik Ürünler

İlk kez birşeyler yazarak belkide en sevdiğim şeyi 'yazmayı' gerçekleştirerek sizlerle sizlerinde işinize yarayacağını umduğum şeyleri paylaşmak istiyorum. Bu günün konusu kullandığım ve kullanmaktan hem zevk aldığım hem memnun olduğum kozmetik ürünler olsun.Veee başlıyoruz;
1-Garnier saf&temiz derinlemesine temizleme jeli.
becerebilirsem resimlerinide ekleyeceğim:) Bu ürün benim gibi yağlı,hassas,siyah nokta,akne gibi problemleri olan ciltler için gerçekten en iyi temizleyicilerden. Sabah-akşam düzenli kullanımda ciltteki parlama, siyah nokta, aşırı sebum üretimi ve akne problemleri ciddi derecede azalıyor arkadaşlar. Şiddetle tavsiye ederim. Eczane ürünü olan dermokozmetik ve pahalı bir çok muadilini kullanmış biri olarak bunu size gönül rahatlığıyla öneriyorum. Fiyatının ucuz olması, ulaşılır olması, gerçekten işe yaraması ve uzun süre kullanabileceğiniz ebatta olması benim için büyük artıları.

4 yorum:

  1. öncelikle blogunuz hayırlı olsun:)
    benim gibi karma ciltlerde acaba bu ürünü kullanabilirmi?

    YanıtlaSil
  2. tatlım senin cildin pek karma sayılmaz senin normalden kuruya giden hassas bir cildin var. sana uygun ürünleri en kısa zamanda burda paylaşıcam;) beni izlemeye devam..

    YanıtlaSil
  3. ayrıca blogumun ilk takipçisisin canım arkadaşım iyi dileğin içinde çok teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. içinde sülfat var bu ürünün !

    YanıtlaSil